MemberShips en Kosten op onze Dating-Site

Onze Dating-Site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze Dating-Site heeft u handige funties waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt.Je kunt onbeperkt op zoek gaan naar andere Members. Fotos van andere Members bekijken of aanvragen. Onbeperkt flirten naar wie je ook maar wil. Je favorieten contacten favoriet maken. Leuke presentjes naar elkaar sturen. Samen een Live-Chat beginnen en alles van elkaar ontdekken. Dagelijks komen er honderden Members bij die zich gratis en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze Dating-Site. Op zoek naar een leuke date,de perfecte klik,vriendschap,een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze Dating-Site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.

Om gebruik te kunnen maken van onze Dating-Site dient u Member te worden.

Hierbij krijgt u 300 sterren om berichten te versturen.

Als u Member bent kunt u een maand ( of periode ) lang :

--Flirts sturen naar andere Members.

--Andere Members liken.

--Presentjes sturen naar andere Members.

--Alle prive foto-albums bekijken van andere Members.

--Andere Members toevoegen aan uw favorieten-album.

--Alle berichten lezen die andere Members naar u sturen.

--Zoeken naar andere Members.

Om berichten terug te sturen naar Members heeft u sterren nodig. Deze kunt u aanschaffen en een keuze maken uit verschillende paketten. Bij elk pakket die u kiest zijn een bepaald aantal sterren verbonden. Dit is per pakket verschillend.Zijn deze verbruikt dan zal u moeten opwaarderen middels een nieuw pakket. Memberships worden niet automatisch verlengd.

Tegen een aparte betaling kunt u een Live-chat 1op1 starten met andere Members die op dat moment online zijn. Of dit Member het Live-chat gesprek accepteerd is de keuze van het Member.

Versturen van berichten: 105 Sterren // 1 Ster

Fotos-Aanvragen : 200 Stereen // 50 Sterren

Flirts en Likes : 100 Sterren // 1 Ster

Sms Notificatie: 100 Sterren

Sterren >> Credits