Veilig contact maken met elkaar

Veilig contact maken:

Op onze Dating-Site bieden we jou een rustige en veilige omgeving om op zoek te gaan naar andere singles. Neem op je gemak een kijkje en ga op zoek naar leuke singles bij jou in de buurt. Elke dag komen er vele nieuwe inschrijvingen bij.

Online dating:

Heb je nog geen ervaring met online daten of heb je al wat ervaring op gedaan. Online daten is immer enorm populair. Ben je voor de eerste keer op zoek of heb je al leuk contacten via het internet kunnen leggen. Net als in het gewone leven draait alles om eerlijkheid, oprechtheid en elkaar respecteren. Denk daaraan als je via onze Dating-Site contact wil maken met andere singles.

Wees voorzichtig:

Wij raden aan om voorzichtig te zijn met het verstrekken van je prive gegevens. Zoals: Je telefoon-nummer, je e-mail adres, je facebook account. Gebruik eerst de fuctie om berichten naar elkaar te sturen en elkaar te leren kennen. Schroom je niet om vragen te stellen of om juist vragen niet te beantwoorden. Laat je niet dwingen tot dingen die je niet wilt. Laat het contact verlopen op het tempo wat jij prettig vind.

Haal het beste uit jezelf maar blijf wel eerlijk:

Laat met een leuke profiel-foto zien wie je bent. ( Gebruik wel altijd je eigen foto ) Members met een leuke vrolijke profiel-foto worden vele malen meer bekeken door andere Members als Members zonder enige profiel-foto. Met een leuke vrolijke profiel-foto zal je dus ook veel meer reacties krijgen van andere Members. In je persoonlijke foto-album kan je vele andere fotos plaatsen die jij wilt laten zien aan andere Members. Wees eerlijk over jezelf en doe je niet voor wat jij juist niet bent. Wees duidelijk in wat je zoekt in een partner/vriendschap.

Vul je profiel zo volledig mogelijk en eerlijk in:

Nadat je bent geregistreerd op onze Dating-Site raden wij aan om je profiel zo compleet en zo eerlijk mogelijk te maken. Vertel iets over jezelf om de interesse te wekken van andere Members. Wees gedetaileerd en raffel je oproepje niet af. Je wilt immer indruk maken om zo met leuke singles contact te maken. Wees netjes en beleef in je oproepje. Heb je interesse in een andere Member bekijk en lees zijn profiel dan goed alvorens je een berichtje stuurt. Stuur het eerste berichtje altijd gepersonaliseerd dit geeft namelijk een goede eerste indruk. En dat is wel erg belangrijk bij het eerste contact. Het eerste berichtje is bedoeld om het eerste contact vast te leggen. Een leuk gepersonaliseerd en spontaan berichtje zegt meer dan een lang en saai bericht zonder enige spontaniteit. In de volgende berichten die komen kan je elkaar vragen stellen en elkaar wat beter leren kennen. Wees niet afwachtend maar juist spontaan en neem ook het iniatief. Interesse moet van beiden kanten komen. Dus iedereen kan de eerste stap zetten tot het sturen van een leuk berichtje.

Laat blijken dat je interesse hebt:

Heb jij een andere Member gezien die je wel leuk en interessant vind wacht dan niet af. Maar neem de eerste stap en stuur een leuk spontaan berichtje. Houd het berichtje kort, krachtig en persoonlijk. Ben je liever wat afwachtend dan kan je ook een flirtje sturen om te laten merken dat je iemand wel leuk vind. Of stuur een leuk presentje als blijk van interesse. Wees niet teleurgesteld of boos als je niet meteen een berichtje terug krijgt. Het kan immer zo zijn dat deze Member even gewoon niet online is of simpelweg geen interesse heeft om wat terug te sturen. Vat het niet te persoonlijk op en stuur zeker geen boze en beledigende berichtjes terug. Het moet voor iedereen leuk blijven.

Slechte ervaringen moet je snel vergeten:

Om de juiste partner/vriendschap te vinden heb je met elkaar wel een goede klik nodig van beiden kanten. Deze klik kan er online zijn maar bij een echte ontmoeting kan dit behoorlijk tegen vallen en kan je behoorlijk teleurgesteld zijn. Stap hier overheen, het kan immer niet altijd en met iedereen klikken. Vele online daters ontmoeten elkaar terwijl de klik er achteraf toch niet blijkt te zijn. Mocht je tot een afspraak komen spreek dan altijd de eerste keer op een openbare plek af waar jij je prettig bij voelt. Drink eerst samen een bakje koffie of een borreltje en bekijk of de klik er is.

Doe een melding als je het niet vertrouwd:

We proberen op onze Dating-Site alles zo rustig en veilig mogelijk te houden. Mocht je twijfelen en denken dat er iets niet klopt dan zouden we het op prijs stellen als je daar een melding van zou doen aan onze helpdesk.

**Wanneer je een ongepast profiel bezocht hebt.

**Wanneer je zeer ongepaste berichten ontvangt.

Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk

Gebruik je gezonde verstand:

Bij de zoektocht naar een partner/vriendschap is het van belang dat je goed nadenkt. Beslissingen maakt met je hoofd en niet met je hart. Laat je niet oplichten. Al komt dit niet zo heel erg veel voor. Wees alert en gebruik je gezonde verstand.

Let dus op de volgende punten:

**Als dingen te mooi blijken te zijn om ook echt waar te zijn.

**Als er binnen enkele dagen/weken aan jou de liefde wordt verklaard zijn er vaak andere bedoelingen in het spel.

**Stuur nooit geld naar iemand die je online heb ontmoet.

**Wanneer iemand alle vragen die je stelt ontwijkt. Maar zelf wel alle vragen stelt en antwoorden wilt.

**Wanneer je het vermoeden hebt dat iemand niet de waarheid spreekt.

**Als er op een snelle date wordt aangedrongen.

Toch slachtoffer geworden van oplichting:

Doe aangifte bij de landelijke politie of je kan een melding maken bij de Fraudehelpdesk.

Klik hier om een melding te maken bij de Fraudehelpdesk